Jag har slutit fred, slutat kriga och slutat mörka!
juli 10, 2012
Jag valde att dra upp tröjan för M-Magasins journalist
juli 12, 2012

 

 

Jag har bestämt mig. Jag gjorde det i morse. Jag har bestämt och jag vet att jag kan påverka mitt öde!

En förutsättning för att jag kan påverka min framtid lyckosamt är i alla fall att ta reda på vad jag riktigt önskar mig av den. Först då kan jag börja sträva i helt rätt riktning. Jag vet att det var en av de första regler jag lärde mig när jag en gång i tiden läste till marknadsekonom. Min lärare sa ofta “Marknadsföring är att få det du önskar dig. Anpassa dig till din målgrupp och visa dina styrkor” Som föreläsare har jag ofta använt min lärares tankar till min publik!

Nu när jag själv vill satsa på att påverka min framtid och mitt  öde aktivt så finns hans ord där igen.

Dags att ta reda på vad önskar jag mig.

Om jag vet vad jag vill och kan hitta recept/kunskap  hur jag når dit med den människa jag är och de förutsättningar jag har, då kan jag nog  ändå påverkat mitt öde!

Jag tror att mitt öde just nu ligger i mina egna händer och det är dags så här i mitten av juli att börja skriva en önskelista på vad jag vill att ödet ska åstadkomma med min närmsta framtid. Jag återkommer med den!

Morgonstund har guld i mun! Efter en lång vandring i vår favvoskog är både jag  och Oliwia  är trötta i våra ben. Vi är glada men också ledsna! Vi har svamp, blåbär och smultron med oss hem men någon har skövlat och skändat stora delar av våra svampställen! Får man bara göra så här med vår skog!

Nu laddar jag för en skön stund på mitt ”ute-kontor” och hoppas också framåt eftermiddagen få spela en utmanande golfrunda!

 

 

2 Comments

  1. Wivianne skriver:

    Vad klokt du skriver.Jag håller helt med dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *