Tala om bästa goodiebagen!
december 29, 2015
Varmt välkommen 2016
januari 2, 2016

Jaha så är det den sista dagen på 2015. Det känns skönt att sitta här uppe i lugna fina Sunnanhed minnas och  fundera på året som gått men också hur jag bäst kan välkomna och ta hand om 2016. – Smida lite årsplaner! Det känns alltid utmanade och spännande med ett nytt år, jag är väldigt förväntansfull – det är lite som när det nystädat hemma jag vill fortsätta och hålla ordning och inte röra till… Visst kliar det ändå lite i mig att skriva några nya löften. Härligt motiverande löften. Förnya, förbättra och förändra. Välja lycka, välja lugn, välja att tro. Välja att stanna upp!

2016 blir är ett år, en ny period med nya planer och insatser. Visst har jag missat en del 2015 och jag har inte gjort allt vad jag borde gjort under året. Livets hårda skola går vidare och nu satsar jag på nya livslektioner. Ingen kvarsittning här inte!

Jag ska våga ge mig ut på fler äventyr av alla möjliga slag. Jag ska inte lyssna så mycket på det som kan få mig att avstå utan bara gör det! Hög tid att skrynka till själen för att inte riskera ett slätstruket liv.

Jag vill hålla i träningen – Ett  klassikt löfte – Bara gör det – Just do it!

Mitt bränsle är viktigt, håll hårt i det. Jag vill bli vildare och ännu grönare. Att färgsätta alla årets alla dagar med färgrik kost som ger positiva energier ger och kommer alltid ge en bra känsla och jag blir glad av mycket färg i köket och på tallriken så jag vill ösa på ännu mer färg 2016! Pappa som var en duktig kurbitsmålare pratade ofta med mig om färg och sa till mig som barn: Måla med vilka färger du vill men låt bli att måla med den svarta färgen. Jag tror att jag förstår vad han menar. Jag lägger till rådet även i min matlagning.

Naturen och ett vilt grönt liv ska få en större plats i mitt liv. Naturen är en energigivare som alltid finns där för dig och mig.

2106 startar jag upp med mycket lättare packning än året innan – Gjort är gjort och visst, det behövas utrymme till kommande års bagage, och jag gör även plats för smått och gott som ska packas med från året som snart är slut. Men… det som verkar helt onödigt att ta med är packning som gjorde 2015 tungt att bära. Jag lämnar det kvar i 2015. Hej då till det som gjorde 2015 oroligt, ledsamt, gjorde mig besviken och gav mig negativ energi. Hej då!

Jag vet att livet är något som jag inte kan ta förgivet utan som jag har en begränsad stund här på jorden. Gräl, avundsjuka, och elakheter är för dyrt och det har jag inte råd med. Nu ska jag leva fullt ut och ta fler chanser tillsammans med min familj och Er mina fina vänner! Gott nytt 2016 till Er alla!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *