Sunkis?
januari 2, 2014
Avbrott i inflyttningen!
januari 5, 2014
  • Oj, Tjohoo!  Jag bor i ett nytt hem. Tänk att när jag fattade att jag bodde i något så speciellt som en funkislägenhet. Det tog tid men då förändrades världen. Jag ser mitt hem, Åhléns, Zarah Home, Svenskt Tenn, Design Torget, Ikea ja vad ni vill i hemfixarbranschen med nya ögon idag. Det är nya butiker för mig numera när jag har de nya ”funkisögonen”. Det som funkade bra för bara 14 dagar sen är “Big No” idag och tvärtom. Jag är jättenybörjare på intresset heminredning men tycker det är så kul… nu. Jag som var så ledsen och orolig för att bo i mitt nya boende är idag på ett strålande humör och det är bara så fantastiskt kul.

Jag funderar runt min första månad 2014!

  • Massor med nya kunskaper öppnar ögonen och man ser världen på ett nytt sätt. Allt från gröna drinkar till funkis!
  • Jag vill hitta fördelar i allt och i den situation jag är i just nu. Bra eller dålig vad det än är. Det ger energi att komma vidare.
  • Kommer jag fel så kallar jag det numera erfarenheter. Ju fler gång jag ”kört i diket” ju lättare är det att komma upp. Händer det igen så vet jag att även de värsta diken går att erövra.
  • Planera månaden januari väl. För mig har latmasken ibland en tendens att ta över. Med bra planering finns det plats för både träning, gröna drinkar, jobb och lite ”nätfunkis”. Planering håller undan latmasken!
  • 2014 och januari får stå för att börja bygga ännu mer harmoni i kroppen, själen, hemmet och i allt det som gör livet värt att leva.
  • ”Hoppas på det bästa men är beredd på det värsta” sa en man en gång till mig. Vara lite beredd på att det inte alltid ser ut och är som jag har tänkt mig… och är aldrig vara utan en flaska grön juice man vet aldrig när behovet av ny energi dyker upp. Jag med min knasiga mage har lärt mig av erfarenhet att den inte lyder mig för jämnan utan för mig gäller det att ha en ”röda korset väska” med mig både för magens speciella behov som stomiopererad och med bra mellanmål. Avskyr en mage som jag tappat kollen på.
  • Hälsan kommer alltid påminna mig hur viktig den är. Jag tar den numera på blodigaste allvar.

Men framför allt, det kommer bli fel ibland. Till exempel det där med nya hemmet och med allt vad detta nya engagemang. Har ingen aning om hur en lite nedsliten funkislägenhet vill ha det för att den ska bli pigg igen och magen… den gör sina egna revolter då och då men låta mig ramla ihop och ge upp för det.

Aldrig!

Kram till Er  och nu målning i köket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *