Inget skitsnack med mig själv om mig själv!
juli 25, 2012
“Nyproppad”
juli 27, 2012

Nu mår jag mycket bättre

Nu mår jag mycket bättre, tack och lov att jag finns.

Se på mig, jag är rasande bra. Ja ,jag mår som en prins tralla la la. (Kristina Lugn/ Benny Andersson)

Vårat lag vann golftävlingen på Sotenäs som avslutades hos goda vänner som bjöd på en härlig skaldjursmiddag med massor med sång. Alla sjöng så taket nästan lyfte. Jag som älskar att sjunga, spela golf och äta skaldjur hade kommit till himmelriket.  Vilken superkväll vi hade!

I texten som vi sjöng om och om igen sjöng vi:

Säg tack till var dag du får leva.

Var glad att du är så normal.

Ditt blodtryck är lagom

Och dina sorger dom har

dött av samvetskval…så nu mår jag mycket bättre tack och lov att jag finns!!!

Idag reser vi vidare  till nya upplevelse och äventyr med goda vänner.

Vi är på väg till Malmö och svängde av en stund  till Orust för att träffa Cissis gulliga svärföräldrar! Tänk vad härligt att få äta en underbar sommarlunch med vänner som också är Cissis svärförädrar och Philip och Ellas farmor och farfar. Det känns tryggt  och jättetrevligt och jag vill ha massor av sånt just nu.!

 

Motorcykeln framför oss är full av massor ny  kärlek! Varmt lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *