Varmt välkommen 2016
januari 2, 2016
Juicer smoothies och soppor – Låt stå!
januari 4, 2016

I morse fick min gröning följa med mig ut. Lite lik kickstarten  igår men eftersom min kära man tyckte att jag chockade hans kropp igår med den lilla gröna tuffingen fick ett äpple bli ett sätt att få dagens gröning lite mer smakfull för min man.

To go 2016

Nu närmar sig slutet på en härlighet ledighet. Oj så tiden har rusat iväg men jag känner att jag är färdigladdad och jag tycker det ska bli superkul att börja fundera på hur nästa år ska se ut.

Även om det är skönt och mysigt med ledighet och att hinna med att umgås med nära och kära så saknar jag mina kompisar och klienter på jobbet!

Måndag få bli min jobbstart på 2016 en dag att ta bort en del surdegar på jobbet som t.ex. pappersjobb som jag tycker är rätt trist.

Nästa plan som borde gå att hinna med redan imorgon är att byta lite färg på jobbet. Nej, nu ska jag inte måla om, men lite nya kuddar, matta in med blommor och kasta bort lite onödigt som jag samlat på mig borde pigga upp! Även jobbet ska få bli lite grönare!

Saknar min kontorshjälp oändligt mycket

Ett litet löfte till mig själv på jobbet! Lyssna inte på Marlene när hon lurar dig att skjuta upp – hon lurar dig, utan bara gör det! Det känns så mycket bättre att ha obekväma och trista sysslor gjorda!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *