Sexlust och viktnedgång med hasselnötter?
april 16, 2012
“På gatan där jag bor”
april 17, 2012

Min Pet Joel är tillbaka i min värld! Efter operationer som gett mig livslånga förändringar rent fysiskt har jag varit lite försiktig med min träning. Jag har lagt upp mitt eget träningsprogram på Itrim 3 dagar i veckan i snitt. Gått långa morgonpromenader varje dag med min älskade bruna labrador Oliwia. Gjort mitt eget kostprogram. Det har fungerat nu i 7 månader. Dags att öka tempot!  Jag provade igår att börja springa lite försiktigt. Sprang 3 km. Funkade! Idag har jag vågat mig på Joels träningspass! Vi tog fram delmål till 15 juni och jag kan tycka de är så skyhöga men rättvisa! Minska min fett %  –  6%-enheter (trodde inte jag hörde rätt men Joel säger att det ska gå) Minus 5 kg i vikt.

Jag är idag mest glad för att min stomi-opererade mage orkade med Joels stretching som inte är någon lek!

 

2 Comments

  1. Tomas@unique.se skriver:

    Ursäkta men var skall du hitta dom 5 kilona??

  2. Marlene skriver:

    Tomas! Du är gullig du! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *