Jag hade ett samtal med skogen idag!
augusti 17, 2012
Sommaren har vi facit på!
augusti 20, 2012

Tittar lite nyvaket ut över vattnet även om vi fått regn under natten ser det ut att bli en fin dag igen men det känns som jag mist eller lämnat något. Kan inte riktigt ta på vad mitt humör gjort med mig. Den annars så vitala delen av mig är på vift! Jag tror  att jag helt enkelt  låter det vara så den här morgonen!

Ger mig tid att låta mina tankar vandra. Ger mig tid att kanske tänka om en gång till och en gång till.

Ibland händer  det något som ändrar uppfattningen om upplevelser när man får mer vetskap och distans så att tänka om och fundera lite till får bli min förmiddag idag. Tiden får vara min vän idag och ge tusen i att stressa mig.

Känner mig helt oförberedd på min lite molokna morgon och hör helt plötsligt hör låten ” Imorgon är en annan dag” slår upp den på You Tube och spelar den några gånger för att hämta lite ny energi!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *