Första båtturen och jag vågade mig med!
maj 27, 2012
Bråttom till delmålen!
maj 29, 2012

Mitt formtoppsprojekt går vidare. Idag testas också mitt tålamod. Min facebooksida går inte att använda. Kan inte gilla, kommentera eller skriva något . Är det någon som kan hjälpa mig, så hör av Er. Ibland kommer prövningarna på löpande band, utan Facebook, utan hundvakt och nu är möblerna här till ny fina lokalen och de är i tusen delar. Ja träningen med Hypoxi fungerar i alla fall utmärkt och Mia är nöjd med mina förbättringar fast det här var bara fjärde gången och det är tolv gånger som ska fixas! Vänta ni resultaten kommer att visas upp inom kort. Det finns alltså massor att glädjas åt idag även om jag känner en viss hyperventilation! Inte nog med att träningen funkar. Nu kan man förbeställa Harmoniska Hormoner. Hurra! Det börjar närma sig ett boksläpp! http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153437314

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *