Blåbärsfrossa
augusti 1, 2016
”Sunnanheds egna blåsvarta druvor” – Svarta vinbär!
augusti 15, 2016

Idag har vi fått ännu en ny maträtt i sortimentet hos oss på GI Boxen:

Chicken Kerala

En indisk kycklingrätt  smaksatt med mustiga orientaliska kryddor, kokosmjölk och till det en smakfull linsröra. Serveras med råris och en färgstark grönsaksblandning med grillad  paprika , spenat och  broccoli.

Jag tycker det bekvämt och enkelt att hålla en näringsmässigt balanserad kost med GI Boxen.  Jag variera mina luncher med en Grekisk biff och med en annan favorit Chicken red curry. Ett par gånger i veckan väljer jag vårt gröna alternativ Vegetariska bönbiffar. Laxburgaren är ett superbra alternativ till lunch när vi inte äter fisk hemma till middag.

Gå in och kika du också: www.giboxen.se

Nu när vardagsrutinerna är tillbaka så är jag glad att mina frysar är fulla av bär.

Frukosten idag blev en hallonsmoothie

Till en smoothie behöver du:

1 dl hallon

½ liten banan

1 dl röda vinbär

½ laktosfri kvarg

Mixa alla ingredienser och toppa med bär!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *