En vän för hälsa och skönhet!
juli 20, 2013
Jag fick en permanent stomi men också ny en dimension på livet
juli 26, 2013

Härliga sommarminnen från våra dagar sitter fastnaglade i mitt hjärta nu när vi sitter i bilen på väg hem från ljuvligt soliga heta Hunnebostranddygn.

Massor med skratt, mat, fest och golf har guldkantat de dagar som vi fått uppleva i fina Bohuslän.

Jag som verkligen förbjudit min man att besöka loppisbodar och ta hem fler prylar har blivit alldeles manisk på att leta glas. Glas till mina gröningar men det är väl min tur nu att plocka hem kassvis med prylar.

En fråga jag har ställt mig själv är om jag ska ha dåligt samvete för att träningskortet hemma i stan har varit oanvänt någon månad. Svaret jag ger mig är att all njutningsmotion får duga nu, golf, bär och svampplockning, trädgårdspyssel, morgonvandringar och lite styrketräning på altanen är fantastiskt för alla sinnen och jag får vara mer än nöjd med det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *