Alla Helgons dag med Chicken Basil!
november 3, 2012
Glad för publicitet!
november 5, 2012

Njutning nummer 1:

Jag älskar mina morgonpromenader var jag än befinner mig  så är de obligatoriska och en ren njutning. Den här morgonen är jag hemma på Fyrudden!  Jag ser så mycket vacker med mina ”morgonögon”, vet inte vad är men under de först morgontimmarna verkar min ögon uppmärksamma världen i ett annat lite, lite vackrare skimmer.I morse valde jag en längre vandring utmed havet som började i mörker  men ljuset kom så småningom och gav bättre sikt.

Det bränsle kroppen primärt vill använda är kolhydrater/glukos och när man vaknar så har man normalt gjort sig av med sitt energi förråd . Det här skapar en bra fettförbrännande miljö. Dessutom är insulinnivåerna låga på morgonen innan man stoppat i sig sin frukost och det ger den fettförbrännande miljö som kan kännas lite tilltalande under morgonvandringen. Eftersom suget efter en smarrig frukost väcker adrenalinet så ger det förhoppningsvis lite extra hjälp till att använda fettcellerna som energi.

Lite fettförbränning kan ju alltid pigga upp!

Njutning nummer 2.

Det är när jag kliver innanför dörren och in i köket som njutning nummer två den här morgonen startar. Spenatjuice med lite äpple och citron, smoothie med blåbär, hallon, proteinpulver och lite havredryck.

 

Njutning nummer 3.

Nu till det som hör en söndagsmorgonen till och njutning nummer tre. En kopp kaffe av nymalda bönor.

Ska göra ett ärligt försök att ta mig an de väntande pappershögarna och sen lite mer golfträning!

God morgon!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *