Livräddare
oktober 24, 2012
Anti-tjat skolan
oktober 28, 2012

Ett av många sätt att nå ”Bästa formen någonsin” är för mig att samla på äventyr. Jag återkommer ofta om just till att – samla på upplevelser, bara för jag gillar det och får sådan energi av bara tanken på att samla på händelser som gör mig glad. Jag vill inte gå i säng utan ett äventyr i bagaget, så igår kom vin och spa i fokus och vem vill inte njuta av mycket flärd så här i slutet på oktober? Och vilket fantastiskt äventyr det blev, en helkväll hos Annika Rosén på härliga Ego Queen.

 

Kvällens tema kanske man skulle tro var skönhet och det var det också till en stor del, med en presentation av klostret Acqui Terme och den vackra medeltidsgården ”Villa Delfini”. Annikas vårresa kommer gå till dit i april och gissa om jag blev sugen på Italien till och med så sugen att  jag nästan har bestämt mig för att hänga på!

Kvällen innehöll också en så mysig vinprovning och till den serverades, pajer, ostar, bruschetta och massor med annat smått och gott… och så började snöa! En riktigt härlig stämning blev det  med massor med tända ljus, nya spännande människor, gott att äta, gott att dricka och stora snöflingor som föll utanför.

Jaha, julstämningen har redan så smått infunnit sig och inte mig emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *