januari 6, 2014
Hälsoresa för att hitta bästa golfformen någonsin
Evian Royal Resort, Frankrike 8-11 maj
januari 7, 2014

Soppdag 2.

Är du snäll mot din kropp och låter mag och tarmsystemet, lever, lungor få ta igen sig så är den duktig tillbaka och reparera sig snabbt.  Kroppen vill vara hälsosam och strävar efter att vara frisk. Kroppen är fenomenal på att ta hand om gifter och slaggprodukter därför kan en period där dessa fantastiska organ får återhämta vara på sin plats då och då. Nu när de kanske har gått lite på högvarv för många av oss, jag har själv varit ledig och unnat mig lite extra med glitter och glamour. Den här veckan väljer istället att  att äta soppa och ger kroppen i alla fall en aning avkoppling men för den skull behöver jag inte avstå från glitter och glamour utan tvärtom orka glittra lite till.

Igår åt vi vår älskade Massaman en Thailandsklassiker. Idag lutar det åt en linssoppa.

Mina år som stomiopererad har gjort mig ännu mer rädd om mitt mage/tarmsystem och pysslar om det så mycket jag förmår. Under mina soppdagar har piggheten, vitaliteten kommit som ett litet vykort på posten. Jag kompletterar alltid med gröna drinkar men det gör jag året om. Jag tror att gröna drinkar tillsammans med näringstäta soppor är riktigt härlig anti aging-kost! Amen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *