Nu gäller det att hålla i alla ögonblick
september 27, 2015
Sverige, Sverige, älskade vän…En tiger som skäms
september 30, 2015

Min fina dotter har fyllt år! Det är en konstig men fin känsla när min  dotter har en fin familj med tre barn och fyller 40 år!

Mitt brev till Cissi!

Cecilia det är en stor dag idag! Tiden går så fort! Det är din fyrtionde födelsedag och jag är så glad för att du och din familj gör det allra allra bästa av den .
Ta med dig din fina ärliga naturlighet genom livet. 
Jag vet att du ofta har mycket omkring men ändå har du alltid tiden de gånger livet är kämpigt för någon i familjen eller någon bland dina vänner. Kom ihåg att vara lika snäll mot dig själv och var varsam med tankar som kan stressa dig. Cecilia jag är så glad att du är min dotter och att vi är nära vänner, det gör mig så tryggt lycklig. Ofta är det jag som kommer till dig och ber om råd och inte tvärtom du är alltid klok som en bok. Jag kommer alltid finnas här för dig i hela mitt liv. 
Ingen kan vara fulländad men Cecilia du är det näst intill!

Grattis och ha en fantastisk födelsedag! Vi ses snart! Kramar Mamma.
Ps: Calle Grattiskramar också förstås! Ds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *