Mynta ökar kroppens lustar! :)
juni 2, 2013
Drömmar kan ingen stoppa!
juni 4, 2013

Jag har suttit och skrivit recept idag. Först i strålande solsken sen i riktigt störtregn. Från 25 grader varmt till 11 grader i regnet. Svensk sommar men oj vad jag älskar den!

När jag skriver vill jag gärna ha något att dricka vid min sida. Jag har fått för mig att inspirationen blir bättre om jag har goda drycker runt mig. Idag har det varit citronvatten med mina älskade blåbärsdroppar i. Lite senare kom jag att tänka att jag har en Mynta som är som allra härligast nu så jag gick plockade blad och kokade ett underbart somrigt te.

Myntan är fantastisk att göra te på. Kan både drickas kall som varm. Den gör att mitt tarmsystem håller sig lugnt och det tycker jag om. Att vara orolig i mitt tarmsystem och dessutom stomiopererad är ingen bra kombination så jag använder mycket örter till teer som hjälper mig att inte få massa gaser i magen. Först och främst är Mynta te supergott så jag tycker att alla som inte provat det ska omedelbart ta några nyplockade Myntablad och prova. På Optimal hälsa hittar du recept på Mynta te

Nu ska jag återvända både till chatten på GI Viktkoll och till recepten. Ha en skön måndagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *