Kom att tänka på mannen på bänken!
juni 1, 2013
Mynta te ger inspiration
juni 3, 2013

Min mynta på bilden är en grönmynta som jag älskar att ha i mitt vattenglas och till och med i mitt kalla glas vita vin! Jag baddar mina mygg och geting bett med myntablad och om ett blåmärke dyker upp får mynta bladen bli min hjälp.

Förr ansågs den öka lusten hos oss och varför inte låta den tron bestå!Myntan anses förbättra matsmältningen, stödja urinvägarna och förhindra dålig andedräkt så den finns ofta med i mina gröna drinkar.

Nu är det sommar på Fyrudden och uteköket börjar ta form. Det känns nästan som att fixa i dockskåpet. Vilken härlig nostaligakänsla!  Örterna växter så det knakar och solen är het idag! Vaknade av att fåglarna kvittrade och jag vet inte hur jag ska kunna hålla i all den här försommarkänslan. Lycklig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *