Klorofyll är en hälsans drottning!
februari 27, 2013
Allt eller inget – allt!
mars 2, 2013

Är du redo är du redo för en sammanstötning. Bit ihop bit ihop! Tralla la la  Det sjöng ju Orup för länge sedan.

Ibland får det kosta på lite att göra förändringar i sitt liv vad det än gäller och här i solen har jag lite extra tid för reflektion. Det känns som att jag ställt in min mobil på väckning och att jag vaknat upp av alarmet och ser livet med lite mera glatt mod idag. Det kan bero på ledigheten som gjort mig utvilad.  Så det är dags ta för sig lite extra och våga göra det där som ha känts oövervinnerligt tidigare.  Dags att göra ännu en lista! (Den kommer)

 

Jag vet ju att när jag gör saker lika kommer det som ett eko tillbaka – ingen förändring! Förändrar jag något så kommer också en förändring.  Det har tydligt visat sig på golfen den här veckan. Det är lätt att göra om samma fel och det visar sig på samma sätt på fairway men om modet är framme och jag vågar ändra då kommer något nytt att hända och dessutom tror jag och vågar jag då vekar det blir till det bättre och förändringar kommer och de är positiva sådana!  Hurra för birdie och par!

 

Jag funderar ofta över min hälsa och för mig så är den numera mer än att jag känner mig i god form och att vitaliteten kommit tillbaka. Hälsa är för mig också att ha frid, att äta en kost som både är nyttig och vacker, få umgås i ärliga relationer. Att få känna passion och jag har förstått nu efter många vägvalsbyten genom det sista året att det är först nu som jag känner trygghet och ärlig lycka för allt vad jag har! Det är så lätt att ta allt och alla för givet.

 

Ajöss med de relationer (få men ändå) som stört mitt liv med lögner, respektlöshet, brist på hänsyn och in med massor med harmoni!

 

Nystädat och klart så är alla välkommen in, alla nya relationer och mina kära ärliga relationer- ni är alltid där nära mitt hjärta Det är skönt och bra med ledighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *