“After Work”
april 20, 2012
Theres stöttar min väg mot formtoppen!
april 23, 2012

Musik får bli min fjärde grundsten för att nå min formtopp!

En dag där hälsoprojekt löper enligt planen så här lång!  Startade dagen med en frukost och en skön lång promenad med en blandning av min favoritmusik i öronen. Jag promenerade och mindes ljuvliga blå heta sommarmånader under min tidiga tonårstid. Just nu när värmen inte riktigt hunnit fram till Stockholm får jag ta hjälp av musiken för att ändå få sommarkänslan och den vill jag ha nu!

Må-bra hormonet Oxytocin utsöndras när vi lyssnar på musik. Även vårt stresshormon kortisol sjunker när vi lyssnar på eller sjunger toner som vi mår bra av. Så det är klart att jag kommer att prioritera musiken för att mina mål ska uppfyllas!

Försöker njuta av mina dagar och även se de små njutningarna som kan förändra en grå dag till en riktigt solig försommardag nästan som den 1970. In the summer time when the weather is high! Tralla la la la! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *