Tog just nu beslutet att starta en detox
maj 2, 2012
Jag låter ingen skugga falla här
maj 4, 2012

Morgonen för mig är “min egen tid” en stund för  att  kunna möta resten av dagen på ett bra sätt.  Jag planerar  dagen under morgonpromenaden. Njuter av att se Oliwia lufsa runt i skogen. Idag lufsade Oliwia ovanligt tidigt. Att få möta Joel min fantastiske tränare är alltid lika energikickande och han populär så det är bara att ställa klockan på 4.30 för att få chansen! Jag själv ger mig inte på morgonpromenaden så att tycka gryningen är bäst är min inställning idag! Joels träning och råd  ger mig alltid många tankeställare och idag fick sig svingen en “körare”.  Efter mötet med Joel tog jag vägen förbi min cirkelträning där Therese kom med peppande  råd och jag får ny inspiration. Jag kommer hinna hämta paketet till Maria inna jag ska vara på plats hos min första klient. Tur att jag har haft sovmorgon idag!  Nu är jag fulltankad på energi för att möta en ännu solig vårdag.

Jag förstår att det är så viktigt för mig att ha goda vänner runt mig för att behålla motivationen!

Det är andra dagen på min detox och min frukost bestod  av en smoothie med protein, bär, havredryck och linfröolja. Jag stoppade också i mig en halv avocado, en stor kopp te  och som vanliga min stora glas med “gröna drinken”. Godmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *