Flytande sallad i glas!
april 23, 2014
Jag är beroende!
maj 2, 2014

Vilken gryning. Vilken helg! Vilken vår vi har! Fem i morse öppnade jag mina ögon och blicken gick direkt till fönstrets termometer. Fem grader varmt alltså ingen frost! Det betyder att om jag får upp Calle kan det bli en härlig morgon på golfbanan. (För er som inte spelar golf kan jag berätta att frosten stoppar utgång på golfbanor).

I tidiga morgontimmar är allt klarare och enklare för mig än under kvällens sista timmar. Just så här tidigt som klockan fem känns förändringar möjliga, det känns som att jag har oändligt med tid och jag ger mig själv fler goda tankar i gryningen än när dagen fylls på med tidspassande. Drömmarna känns mer nåbara och är det inte då helt ljuvligt att utmana sin egen kära golfbana. Visst fick jag upp min man och vi sitter nu och njuter av en ”after golf” Det är fortfarande vindstilla och solen värmer.

Golfen ja om jag jämför hur det kändes för en månads sen så är det som natt och dag – Det är dag nu…men jag är ödmjuk till golfen, älskar den men den kan också göra mig så moloken och sorgsen. Idag har den fått mig på strålande humör!

Puss och kram från Oliwia och Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *