En efterlängtad helg med magiska män som förtrollar mig!
november 17, 2012
Inte utan min kokosolja!
november 20, 2012

Jag så fick jag på grund av stomioperation komma ut på nya äventyr igen. Nu som kokboksmodell för en kokbok för stomiopererade.

Den här kokboken kommer att bli något helt nytt, helt annorlunda och jag vet inte hur jag ska beskriva… och får inte heller så jag säger bara vänta så får ni se.

För oss med känsligt mage/tarmsystem kommer kokboken bli en stor och då menar jag jättestor stöttning och glädjespridare! Maria Catharina Gylfe Olofsdotter är den fantastiska tjej som står bakom projektet. Hon är chefssjuksköterska på Danderyds sjukhus.

 

Jag fick uppleva en dag i Ulriksdals slottsträdgård med ett helt team runt mig. De stod och väntade på mig när jag med lite darrande knän kom in i denna underbara växthusmiljö. Ja och jag kände mig verkligen lyxig till att börja med…ha ha ha mer kan jag inte säga just nu men snart snart snart!

 

Jag blev sminkad av Olle Johansson från Make Up Store. Han jobbar som Chef makeup artist. Vilken gullig och välbehållen snygg 60 åring!

Han gav mig tips på hur mina kajalstreck ska kunna sitta kvar och inte rinna bort. Jag har undrat i 30 år och nu vet jag. Pudra på lite svart skugga ovanpå kajalstrecket i ögat! Längtar att få berätta mer!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *