Jag tror att pappa kikar ner på mig idag!
juli 1, 2012
Alla dagar går inte på räls!
juli 3, 2012

Långpromenad med fina Oliwia, smultron, kantareller och lite extra träning i backen upp till Fyrudden. Jag är helt uppslukad av den här färgsprakande morgonupplevelsen. Knallgula kantareller, röda smultron och en klarblå himmel och jag får vara med mitt i skådespelet. Tänker tillbaka på förra sommaren när mina svampställen fick vara helt ifred från mig och jag gladde mig då att orka gå ner de 100 meter som det är till vår ångbåtsbrygga. Tack snälla kropp för din återhämtning och för att mina hemliga svamp och smultronställen snällt väntat på mig! Visst har min stomioperation förändrat mycket i mitt liv och även mitt sätt att se på dagarna som tickar på. Jag börjar förstå att mitt nu lite stympade tarmsystem har gett mig nya skirare, men mer nyfikna och skarpare ögon. Ljuvligt att få en helt ny färgpalett på näthinnorna !

Nu har jag en alldeles alldeles egen sommarmorgon här på Fyrudden! En ”mjukjobbsdag” står för dörren.  Jag tänker flytta ut hela kontoret ut på altanen och fyller upp kannor med vatten och te. Havet är idag en av mina inspirationer och en talgoxe som vill visa sina nya små fågelungar en annan. Lyckligt lottad, ja absolut! Sen att det finns massor som ska genomföras under dagen är jag fullt medveten om men det som kommer genomföras kommer att vara det som går att göra via altanen. Det har varit lite för få sådana dagar som i dag så jag bara måste få stanna utomhus och njuta av mycket vind, sol och grönska. Det är sol idag och fullmåne ikväll!  Imorgon finns jag på min ordinarie jobbplats med fulladdade batterier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *