Jag håller i den här dagen hårt och älskar den precis som den är!
oktober 1, 2012
Evening in the city!
oktober 3, 2012

Jag har fått möjligheten att berätta om mitt sätt att se på hur livet har förändrats efter de operationerna jag genomgått  i det  senaste numret  av ILCO Bladet. ILCO är  vårt förbund för stomi och reservoaropererade.

  Det känns viktigt för mig att berätta om både glädje och sorg. Förändringar i livet och möjligheter att hantera det så att det får rulla på med allt det livet erbjuder och att våga ta för mig  allt … igen. För visst har det funnits mycket mörka tankar under de senaste åren men med mycket stöd och en dos av envishet så står jag här igen –  och tänker inte ge mig!  Ja jag är stomiopererad på livstid och de flesta dagarna är fyllda av massor jag kan vara glad för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *