Kom ihåg vad som gör dig färgglad!
mars 13, 2018
En renande snyggingen i “Livets roman”
mars 17, 2018

Jag startar min morgon med en grönkålssmoothie. Det är ett  nytt kapitel i ”Mitt livs roman”. Det är  dags att sköta om mig och varandra lite extra och varje dag i vilken situation vi än befinner oss i.

Födelsedagslunch med min dotter är lycka

Tusen tack alla Underbara för fina grattishälsningar  på FB, instagram  för mobilsamtal, sms, lunch, middag och inte minst för sången i duschen på Itrim. Jag är rörd och glad! Nu är jag så förväntansfull vad nästa kapitel i ”Mitt livs roman” ska innehålla!

Mitt livs roman

Jag  försöker tänka på  pusselbitar som ska bli min livsstil som kosten, stressen, sömnen, relationerna men också på vad jag tänker på.

Just det vi tänker, här har jag fortfarande så mycket kvar att träna på och lära av andra så klart. Jag kommer att lägga mer krut på vad jag lägger min tankar på framöver. Det blir många lektioner men jag tror att det är en av de viktigaste nycklarna till hälsa.

Rädsla, oro, negativ stress och känslan av att inte räcka, missuppfattningar kan ge oss olika symtom på ohälsa och jag känner igen det hos mig själv.

Jag bestämde mig nu i gryningen(fortfarande lite jetlaggad)  att sänka kraven och lägga ännu mer tid till natur och sköna ting för ögat, för kroppen och för själen.

I helgen ska vi träffas hela min familjen. Jag kan redan känna hur mysigt det kommer att bli att äta gott och njuta av energigivande småprat.

Skapa tid till att kramas med nära och kära! Back to Basic!

Livet är så påtagligt!

Grönkålssmoothie

Den supernyttiga grönkålen som är fylld med vitaminer är numera på allas läppar.

Grönkål är full av vitaminer som vitamin C, A och E. Grönkål är en bra källa till kalium och magnesium. Grönkålen innehåller mycket kalcium och kan vara ett av sätten att få i sig tillräckligt med av just kalcium, eftersom allt fler upplever sig känslig för vår vanliga komjölk

Grönkålssmoothie

Till två stycken burkar behöver du:

2 näve grönkål

1 päron

½ banan

2 kvistar basilika

1 dl vatten

Toppa med basilika

Mixa alla ingredienserna i en blender till en slät smoothie

Grönkål

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *