Magisk gryning på myren
juli 13, 2013
Idag 5/2 fasta
juli 16, 2013

Visst tog min sjukdomstid bitar ifrån mig rent fysiskt. Den tog också en del av mig rent mentalt men under tiden som gått sen den sista operationen har det växt fram något nytt som ger mig en enorm tacksamhet och ödmjukhet varje sån här tidig morgon. Jag fick ju en tredje chans.

Du eländiga sjukdomstid, jag har lämnat dig bakom mig men tankarna kommer till mig dagligen. En påminnelse, numera inte av skräck utan av glädje att jag har energin tillbaka och att jag är med i matchen igen. Visst är oron där ibland. Mitt sätt att skingra dessa ibland annalkande orosmoln är att ta mig ut i naturen och titta på allt runt mig som finns där, det ger lugn till själen igen.

Tiden går och jag känner mig lugnare, friare, modigare i min nya livssituation. Det känns lite konstigt men varje dag när jag ser min mage blir jag påmind om att livet är väldigt väldigt skirt och jag är så hejdundrande glad att jag är med i sommaryran just nu! Jag vet inget om imorgon men jag väljer det andra det som Albert Einstein sa ” Det finns bara två sätt att leva ditt liv. En är som om ingenting är ett mirakel. Den andra som om allting är ett mirakel.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *