Lite mer “Peace love and rock ´n roll” – tack!
oktober 11, 2012
Förberedelsen är halva upplevelsen!
oktober 13, 2012

 

Smycken andas minnen, kan vara påminnelser och framförallt något som jag vill tycka om och glädjas åt att bära just för att de är symboler som har en stor betydelse.

Jag blev så förtjust i Lollos smycken, de verkade nästan som de var gjorda för mig. Jag kunde bara inte låta bli. Alla smycken var så vackra och några av dem var så svårt att skiljas ifrån att jag istället välkomnade dem att komma med mig för att förgylla och dela mitt liv.

Lollo berättade om sina eget designade smycken. Hon talade om sina drömmar och hennes ord gav hennes smycken ett extra skimmer och en stor betydelse, en känsla för mig som blev lite trolsk.

Så nu blir smyckena påminnelser för mig om vad som komma skall och de blir också tecken för mig vart jag är på väg. Mycket av känslorna som nu finns i MINA smycken finns där just för vad Lollo berättade för mig om bakgrunden och tankarna runt dessa små godbitar!  Tänk vad det betyder att dela med sig av sig själv. Lavish Design är superspännande smycken att bära!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *