Snart dags för fest!
november 22, 2012
Spegel spegel på väggen där!
november 24, 2012

Det mesta förändras med tiden. När man testar, provar, forskar, får erfarenhet osv  men även när omvärlden förändras.

Mycket har av olika skäl förändrats i mitt liv som i alla andras.

Händelser som jag aldrig skulle gå på idag var bra då den gången och alltså helt rätt… för just den fasen i mitt liv och vad jag och många med mig visste då. Jag har ätit viktväktarmat, provat Cola light. Gift mig, skilt mig, gift mig igen. Flyttat, flyttat in, flyttat ut. Ingenting är något som jag ångrar och så här med lite distans var det mycket som var toppen då! Jätterätt och det ledde mig vidare, gav mig erfarenheter men det betyder inte att det är rätt för alltid. Jag tänker mig att händelser i livet får vara lärdomar och  jag har valt att kalla dom utvecklande experiment. Ta nu inte illa upp X, relationer, jobbarkompisar ni är såklart mer än så men ändå mitt liv är ändå lite likt ett laboratorium där många upptäckter har kommit fram och andra kommer att komma fram!

Just nu kan inte låta bli att experimentera mig närmare och närmare en ännu grönare kost. Jag har sedan ett par månader tillbaka druckit gröna smoothies varje dag som innehåller mycket bladgrönsaker och med en smaksättning av frukt.

Mina gröna älsklingar:

Innehåller massor med näring

De är lättsmälta. Jag kan riktigt känna när jag dricker dem hur fantastiskt näringsupptaget är. Min mage och tarm mår toppen så för mig som stomi- opererad funkar de jättebra.

De är fiberrika. Eftersom jag mixar mina smoothies så innehåller de mer fibrer än i en grön juice

De är enkla. Att mixa dem men också att göra rent blendern är enkelt. Allt blir klart på ett par minuter. De gör att det alltid finns tid att dricka en färsk nymixad grön smoothie!

Hög tid att mixa kvällens förrätt! Sen får en hummer och en gösfilé förgylla fredagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *