Svensk superkost
augusti 8, 2015
Jag har haft tur!
augusti 11, 2015

Jag är så tacksam för att få vila mina ögon på all denna vackra sagolika natur som är fritt för oss och som jag önskar att så många som möjligt ska kunna få vila ögonen på. Jag blir påmind varje dag att livet är skirt och stomiopererade mage det gör det. Kanske är det just den som får mina ögon att se på världen i ett annat skimmer än jag gjorde innan operationerna.Den är inte snygg men den funkar och den gör att jag får vara med här och nu! Jag sänder massor med tacksamma tankar till min kirurg och alla på Karolinska som fanns där och fixade så att jag har den kropp och själ som jag har med mig idag.

Min mage  är ingen skönhet, däremot är alla alla blommor vackra och dom pryder fortfarande  våra dikeskanter och i hagen ligger de svartvita korna och ser ut som de mest lyckliga kossor i hela världen. Allt det här gör att jag känner mig så där alldeles sorgfri när jag går i mina egna tankar den här supertidiga alldeles tysta söndag i mitten på augusti. När så mycket händer i världen känns Sunnanhed extra trygg att vara i.

Jag är så glad för att jag får bo i vårt fina land och ha möjlighet att komma hit till Sunnanhed i och kunna få se våra helt fantastiska årstider avlösa varandra. Nu när sommarvärmen äntligen är här är Dalarna helt magiskt och det känns som sommaren kommer vara för alltid.

Eftersom jag är morgonpigg så är min smoothie fylld med nyplockade bär.

Ingrid kom förbi med nybakat bröd så nu njuter jag av en härlig söndagsfrukost på Nygårdsbacken! Här i Sunnanhed blir vi så bortskämda av natur, vänner, stillhet och en massa bär att stoppa i frysen! 

Till en kopp behöver du:

1 dl röda vinbär

1 dl hallon

1 tsk kokosolja

½ dl mandelmjölk eller annan valfri mjölk/yoghurt

Mixa och toppa med svarta vinbär och mynta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *