Love You!
januari 11, 2016
Every Day!
januari 13, 2016

Vid en park stannade min klocka, det är över fyra år sedan och jag har köpt flera nya klockor sen dess!

Sen den dagen när min klocka bara stannade har jag funderat på om det var ödet eller om det var dags den gången att starta en ny tidperiod. Med tanke på allt prat om nya tidsepoker tänker jag ofta på den gången i parken, det var kanske en mening att klockan stannade den där varma dagen. En ny tid kom till mig. Jag har i alla fall tänkt så, möjligtvis är det en efterkonstruktion av händelsen men det spelar ingen roll alls. Symbolisk har det anlänt en ny tid för mig. Jag förstod det inte då men nu vet jag bättre – en annan tidräkning var på väg med stormsteg och klockan ville få mig uppmärksammad på det just i den där vackra dagen i den soldränkta parken. Nya äventyr, tillfällen, upplevelser och förväntningar!

Nu när jag äntligen fattat och jag vet att den klockan som befann sig då i den fantastisk sommargröna parken tvärstannade och inte bara för stunden. Nu har 2016 anlänt med stormsteg och många planer snurrar i huvudet, nya upplevelser står inför dörren men jag har ett nytt sätt att se på tiden numera. Skönt!

Det är hög tid att ge lite extra tid till det som verkligen ger möjligheter till varaktiga energikickar och den gamla fina klockan som stannat får vila, visst den går den säkert att fixa om man vill men byrålådan är ingen fel placering för den just nu!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *