Ha det ljuvligt skönt och njut av det just du behöver unna dig!
december 25, 2012
Första “Kom ihåg listan” för 2013
december 30, 2012

Vid en park stannade min klocka, det är över två år sedan och jag har sedan dess redan köpt några stycken nya klockor!

Efter det tillfället när min klocka bara stannade har jag funderat  på om det var ödet eller  om det var dags att starta en ny tidperiod just den där gången. Med tanke på allt prat om nya tidsepoker tänker jag på den gången i parken, det var kanske en mening att klockan stannade den där varma dagen. En ny tid kom till mig då, så har jag i alla fall tänkt och möjligtvis är det en efterkonstruktion av händelsen men det spelar ingen roll alls. Symbolisk har det anlänt en ny tid för mig. Jag förstod det inte då men nu vet jag bättre – en annan tidräkning var på väg med stormsteg och den ville få mig uppmärksammad på det just i den där vackra dagen i den soldränkta parken. Nya äventyr, tillfällen, upplevelser och förväntningar!

Nu när jag äntligen fattat och vet att den klockan som befann sig i den fantastisk sommargröna parken har tvärstannat – inte bara för stunden så är det dags att börja tänka på vilka chanser som står inför dörren med ett nytt sätt att se på tiden.

Det är hög tid att ge lite extra tid till det som verkligen ger möjligheter till varaktiga energikickar och den gamla fina klockan som stannat får vila, visst den går den säkert att fixa om man vill men byrålådan är ingen fel placering för den just nu!

Det känns så härligt att ha en förväntan i kroppen, en bra känsla och en vetskap om att nu finns det massor med vita ark att fylla 2013 med… och det är bara en liten framkörning kvar till ett nytt år. Ett nytt år att som ska pysslas om och det lilla som är kvar på 2012 ska avnjutas på det allra bästa sätt. 2012 har ju snart gjort sitt och jag är så tacksam för vad jag fått uppleva under året även om vissa delar av har varit prövande så är det inget jag ångrat.

Nu ska sättas nya mål och ”Bästa Formen Någonsin Projektet” ska få nya delmål och verktyg.  Jag vill lägga extra kraft på:

  • Träningen
  • Att hitta ännu fler nya sätt att få min kropp och själ att acceptera att jag är permanent stomiopererad.
  • Kosten (en ny tidsepok där också!)
  • Familjen
  • Att fylla varje dag med äventyr.

 

Häng med du med!

 

2 Comments

  1. Pia Jansson skriver:

    ❤Jag hänger med!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *