Mitt rosa år ger mig rosa vitsippor!
maj 13, 2013
Permanent stomiopererad men friskförklarad!
maj 15, 2013

Om något ska bli annorlunda, i träning, kost, tänkande eller vad än gäller (så gott som) så behövs det skickas in annorlunda nya verktyg. Det kan vara tankar, redskap, kost, rörelser eller vad det nu kan vara för att få den förändring jag vill uppnå. Det är just det där bekväma i mina invanda mönster som kan kännas lite obehagligt att bryta. De där kända trygga mönstren men kanske lite ”slitna” vanorna och ge mig ut på nya äventyr istället. Är det som kan vara tricket… att våga göra någonting alldeles nytt för att få in något helt ”sprillans” i livet.

Frågar mig själv ofta varför det bli på samma sätt och svarar  och försvarar mig själv lite bekvämt: Jag hinner inte ändra något just nu. Det funkar nog ändå och vill jag verkligen ha nya utmaningar vilket det blir om jag nu bestämmer mig för att göra något helt annorlunda. Vågar jag? Vill jag må på ett annat sätt och är vinsterna så stora att jag ska ge mig på nya vägar.

Att tänka nytt och göra andra rörelser i min golf eller i styrketräningen. Ändra i min nuvarande kost för att få ännu mer vitalitet och en lugnare mage. Vad det än gäller kommer det betyda nytt fokus, lägga till nya verktyg, be om hjälp, göra fel, och det kan bli helt fantastiskt!!!

Skriver idag ännu ett nytt kapitel i ”Livets skola” och behöver lägga in lite nya nyanser av rosa, nytt beteende, nytt tänkande och få in ett bättre flow. Nu kör jag och gör det med full fart. Idag kommer svar vilken fartbegränsning jag ska hålla mig till eller kanske bryta mot. Det är bara att prova, våga, prova och våga igen. Sen lägger jag till tron på att det ska funka, lite envishet och tålamod. Tålamod finns om det jag vill uppnå är tillräckligt attraktivt!

Min hälsa är så attraktivt jag är beredd att göra allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *