Vägval och återvändsgränder har präglat mig!
juli 31, 2012
Mål som ska putsas på under hösten
augusti 2, 2012

Vilken dag jag haft idag! Långpromenad i gryning, cirkelträning där Thereses välkomnade mig glatt, jag har ju varit lite osynlig just för Therese när jag varit ute på min lilla golfresa men nu är jag tillbaka var så säker! Vid lunchtid var det dags för min sista gång på Hypoxin.

Hypoxin har varit super och jag njuter av mina fina resultat. Maria, personlig tränare och ansvarig för Hypoxin på Planet Fitness har tagit hand om mig på bästa sätt!

Nu är det är dags att fortsätta att stärka kroppen och själen – ”Dream on. Bästa formen någonsin” fortsätter och jag sitter och kikar på målen och vill att de ska kännas så attraktiva att jag inte kan motstå dem! Återkommer snart!

Att byta miljöer på olika sätt är nyttigt och fantastiskt. Jag menar inte bara under själva sommarledigheten utan alla miljöombyten som jag upplevt under året som gått har gett mig positiva vibrationer. Det är nyttigt med nya bekantskaper med nya tankar och det sätt att alla olika personligheter tar hand om sina dagar! Det påverkar och präglar även mig! På jobbet, golfen, fritiden ja listan kan göras lång.

Ett exempel: Jag som älskar att sjunga och i GI Boxens lokaler där jag sitter nu, där sjungs det under arbetstid och på kvällar vi har tillsammans och det gör mig ”so happy”. Jag funderar starkt på att ta några sånglektioner som ska hjälpa mig att hitta ”Bästa formen någonsin”.

Så igår var det sång på jobbet och ”Allsång på Skansens” vilken turdag!  Tack Maria för en superkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *