Första “Kom ihåg listan” för 2013
december 30, 2012
VÅR -terminstart 2013!
januari 7, 2013

Ännu en dag här uppe i Dalarna ännu en dag och njuter av stillheten och idag hörde jag en liten talgoxe kvittra, visst känns det som ett litet vårtecken? Här uppe i Sunnanhed far alltid mina tankar iväg och just nu sitter jag och tittar och rensar lite bland alla mail och sms. Tänk att allt detta är skrivet och vissa meningar känns så inaktuella nu men var så viktiga bara för någon månad sen!

Ja sagda ord är som ett utslag i golf, det finns ingen andra serve. Fel uttryckt, inte menat, fel timing, ja kanske det men ändå sagt eller skrivet.

Visst kan man säga förlåt och det är viktigt.  Så finns det ord som aldrig blev sagda eller skrivna och det kan vara nog så tokigt. Det finns mycket att undra över men 2013 vill jag hur som helst lägga mer tid till att prata mycket med mina vänner, nära och kära om allt och ingenting!

Mina egna tankar har hindrat mig mellan varven och har varit som några slags hjärnspöken. Tankar som jag själv trott var sanningen. Det kan vara någon som sagt till mig att det där kan du inte och vips så har det sitt sig fast i min hjärna. Jag tänker rensa bland hjärnspökena i år. Hjärnspökena som påverkat, golfen, kosten, träningen och andra drömmar – Nu ni små hjärnspöken, 2013 är här och nu ska ni veck!

Jag tänker sluta att slåss mot den jag är, mina gjorda misstag, erfarenheter eller den ålder som står i mitt pass utan nu ska det njutas av just allt detta.

Jag har  känt att under vissa timmar under den här helgen har jag varit helt i lilla Ellas och Philips värld med slott, prinssessor och lösa tänder. Det är hur fantastiskt som helst att få vara Tingeling en stund och rätt som det är förvandlas till en svan som ska i fängelse!

En annan dag sitter jag och försöker förstå, vill ge mina bästa råd och lyssnar till en klients svåra situation och då finns jag där i en annan men lika viktig situation och då med en helt annan erfarenhet – jag vill det.

Vad jag vill säga är att alla mina erfarenheter allt ifrån att leka med prinsessor till en tonårings frustration fram till en besvärlig situation mitt i livet är numera delar av det jag gått igenom i mitt liv, som jag kan förstå och sätta mig in i och det är hur häftigt som helst!

Allt detta tack vare den tid jag har fått hittills här på jorden! Jag vill vara med i alla möjliga olika situationer och inte vara utan mitt barnasinne men det känns också så underbart att vandra runt här i Dalarnas underbara natur och ha en klok ljudbok att lyssna till. Prestige och krav blir som bortblåsta här i ljuvliga Sunnanhed!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *