Gröna drinkar hjälper mig att hålla tempot.
december 17, 2012
Ha det ljuvligt skönt och njut av det just du behöver unna dig!
december 25, 2012

De flesta som kommer till mig som klienter vill se ursnabba resultat av de mål som vi tillsammans sätter upp.

Det säkra klassiska tipset även om alla hört det till leda så är planering fortfarande grundstenen nummer ett om det så gäller att börja träna eller förändra kosten eller både och. Jag vet att många av oss kommer få att njuta av lite julledighet, avslappning, återhämtning men fortfarande vill jag och många med mig inte tappa greppet om träning och kosten och behöva göra en omstart igen.

Nej det har jag gjort så många gånger så det går helt bort i år. Den här julledigheten tänker jag ta alla möjligheter att verkligen få gotta mig i just kost och träning. Jag kan drömma mig in i ledigheten redan nu och se skidåkning och klarblå himmel, bygga snögubbar och snölyktor med Philip och Ella. Vandra på nyplogade Dalavägar och grilla utomhus med lite varmt rödvin.. Ja drömma är jag bra på, sen får vi se men kost och träning får stå i fokus i år hur som helst.

Jag har aldrig dåligt samvete för den tid jag tar från jobb, familj, man och barn och istället lägger på träning. Dom får tillbaka en mycket mer närvarande, hälsosam, avslappnad och effektiv kvinna/mamma!

Att tro att jag ska ha toppformen till Nyårsafton är en inspirerande tanke men i grunden är det hela livsstilen som jag just nu jobbar med och försöker ge en uppfräschning och det får ta sin tid.

Mitt stora andra del mål är 14 mars på min födelsedag men ingen kan få mig att låta bli att ändå avge några inspirerande nyårslöften. Jag älskar att få nå mål och i och med det ofta belöningar så att kämpa med en livsstilsförändring utan att se resultat gör att motivationen dalar. Därför kommer jag från och med 2013 sätta upp små mikro delmål och belöna mig så fort jag bara kan gärna varje dag ja tänker slösa med komplimanger, små äventyr och överraskningar till mig själv och det kommer att rinna över på alla andra, jag lovar så tro inte att jag blivit snål. Nu kommer jag till det där med krukväxter. De behöver näring, vatten och rätt placering och visst kan jag erkänna att jag ibland slarvat med mina blommor hemma men DE LEVER och orkidéerna blommar som aldrig förr. Jag känner att så är det nog lite i livet också vissa tåliga håller ut i relationer, vänskaper, äktenskap men nu tänker jag ge mer näring, rätt bevattning till mina blommor men ett av mina löften till 2013 är att ge extra näring och rätt bevattning åt min familj som jag ibland tar för givet! Älskar Er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *