Fredagsbak :)
februari 8, 2013
Strävan efter upprättelse och revansch är en stark drift som jag har för att vilja finna den ”Bästa formen någonsin”
februari 11, 2013

Ja visst känns det superkul att få medverka i Danderyds sjukhus kokbok som handlar om att hitta spännande god mat för oss som har ”andra utvägar”.

När jag nu själv är i just den situation som har en ”annan utväg” blir mitt engagemang enormt runt kost och träning i just det ämnet.

 

Så det var fullt ös i köket på Danderyds sjukhus idag när jag Calle och Leila hade en dag tillsammans runt spisarna. Jag som blir grönare och grönare hade vegetariskt mat på min lott. Calle stod för frukostar och Leila lagade träningsmat men det vi alla hade gemensamt var att vi tänkte på vårt mag och tarmsystem när vi lagade våra maträtter. Superkul och i slutet på april så är allt klart och då ska kokboken ut och stå på egna ben. Spännande! Vår projektledare Maria Gylfe såg jättenöjd ut när vi var klara – ett gott tecken!

Jag känner mig just nu så frisk när jag har kläderna på och börjar till och med vänja mig vid att titta på mig själv utan kläder. Mycket beror på att jag börjar hitta min kost/bränsle som funkar för mig. Näringstät mat för min kropp och den livsfas med träning och jobb som jag befinner mig just nu! Det gäller att köra på det bränsle som man befinner sig i och nu är det ”träningsläge på” och en del fettförbränning för att jag ska må som allra bäst men för den skull massor med ”gladmat”.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *