54 år och försöker skaka av mig ett litet helgkilo
maj 20, 2012
Ökar tempot!
maj 22, 2012

Idag får jag en känsla av att det är sommar på riktigt. Det är en sommar som jag vill ta i famn och tokkrama hålla i och inte missa en sekund av. Får till och med en viss stress i kroppen nu när sommaren är här med sin värme och blåa himmel det så mycket som en vanlig vecka ska fyllas med och jag vill bara var utomhus!

Cirkelträningen är ändå avklarad – inomhus. När den är fixad får jag en skön känsla av välbefinnande och ångesten för att vara inomhus avtar. Jag tänker på detta datum förra året när jag fick återvända till Karolinska med infektioner i kroppen och att kunna sitta upp var inte att tänka på. Nu sitter jag här dricker mina härliga smoothie och stressar för att jag ska gå till mitt jobb som jag älskar! Nej Marlene det duger inte! Att träna för mig har blivit ett sätt att förbättra även min psykiska hälsa och jag känner nog att ju mer träningen ger resultat ju mer återvänder min självkänsla och jag får mer glad och positiv syn på  den tillvaro som jag lever i. Att jag alltid kommer vara stomiopererad börjar gå in i skallen. Jag känner att när jag ger mig själv tiden till promenader, löpning och gymmet kopplar jag bort allt jag annars försöker hålla i huvudet och det dyker upp nya sunda goda tankar utan att jag tappar det jag  faktiskt ska komma ihåg. Oj vad tiden går dags att återvända till faktureringen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *