Inspirationen finns i min trädgård.
juli 2, 2013
Bären som ger extra glamour till Sunnanhed!
juli 10, 2013

Jag känner mig fylld av en massa  olika känslor. Skratt och glädje från en kväll på Skansen, allsång är ju något som jag älskar. Andra känslor som oro, vemod finns där men även  hopp och förväntan som är sköna och tröstande känslor. Mitt i livet så här ,får man nog göra sig redo på att “livet går som på räls” har upphört och att  en annan livsfas står inför dörren. Här går jag på stigar som jag inte riktigt vet vart de leder . Tillsammans med mina vänner får vi tillsammans göra stigarna så vackra som det någonsin går!

 

Vattenmelonsmoothie med mynta och lime

2 glas

1 stor klyfta vattenmelon

1 lime

10 blad mynta

10 isbitar

1 glas kallt vatten

Klyfta upp vattenmelonen och lägg i en mixer tillsammans med isen. Pressa ner limen och lägg i myntabladen. Häll i vattnet. Mixa allt till en slät smoothie och servera direkt i finaste glasen.

Min mynta på bilden är en grönmynta som jag älskar att ha i  mina drinkar och till och med i mitt kalla glas vita vin! Jag baddar också mina mygg och geting bett med myntablad och om ett blåmärke dyker upp får mynta bladen bli min hjälp.

Förr ansågs den öka lusten hos oss och varför inte låta den tron bestå!

Myntan anses förbättra matsmältningen, stödja urinvägarna och förhindra dålig andedräkt så den finns ofta med i mina gröna drinkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *