Vila i frid Sigge
maj 14, 2012
MÅ BRA
maj 16, 2012


Just nu unnar jag mig extra långa soliga promenader.  Att uppleva denna ljuvliga natur som jag möts av i maj är ett sätt för mig att samla kraft. Just nu längtar till att få möta upp goda vänner till långhelgen.

Men känner mig lite ur gängorna och några onödiga kilon vill inte släppa. En vanlig anledningarna kan vara magnesiumbrist! Det duger inte nu när en helg med massor med golf och god mat väntar på mig!

Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineraler och deltar i många kemiska reaktioner i kroppen. Magnesium stödjer matsmältning, ämnesomsättning, nerv och muskelfunktioner.

Jag har alltid en önskan att jag ska kunna äta mig till balans så jag fyller på med lite extra mycket gröna grönsaker, baljväxter, räkor, och ägg. Para och hasselnötter, frön, fullkornsprodukter, soja och vita bönor är annat gott som  finns i skafferiet  för att formtoppsprojektet ska gå enligt plan.

Ett magnesiumtillskott blir det också. Jag tror det är klok en lösning för att höja vitalitet nu i vår även om kosten är som den ska så behövs nog lite extra tillskott just nu. Hur gärna jag än vill att kosten ska räcka till.

 

2 Comments

  1. Tomas Blomqvist skriver:

    Det kan ju bero på att det inte finns några kilon extra att ta bort ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *