Bären som ger extra glamour till Sunnanhed!
juli 10, 2013
Mirakel!
juli 14, 2013

Vilka upplevelser sommaren och Sunnanhed ger mig. Jag var bara en pytteliten tjej när jag senast fick följa med ut på en myr, den gången med min farmor. Idag är det andra morgonen som jag tar mig ut och idag är det bara min man och jag som smyger iväg ut på myren. Magi det finns inget annat ord för hur en gryning är ute på en myr i hjärtat av Dalarna. Att kunna få uppleva den flärden slår det mesta jag har fått vara med om i mitt i liv och jag tränar på att ta vara på ögonblicken.

Jag njuter och jag bara står där bland dessa vackra bär och skickar en tanke till datorn och allt som borde varit skrivet redan igår och att jag borde vara hemma på altanen och sköta mina åtaganden bättre men magin vill inte släppa och jag blir kvar förtrollad och jag kanske går dit igen…

Jag läste att Topp Hälsas chefredaktör skrev att ”Man måste träna för att orka vara sjuk” och jag kan bara hålla med denna underbara kvinna. Även om jag numera är friskförklarad så säger mina permanent stomiopererade kropp direkt ifrån om rutinerna förändras. För att leva som stomiopererad på ett ok sätt behövs dessutom rätt kost som en lika viktig del i livet som träning. Jag tror att för mig och den kroppen jag huserar i har alla härliga drinkar gett mitt tarmsystem en glädjekick! Melon och hallondrinkens recept finns på Optimal Hälsas sida.

Sommaren tack snälla underbara årstid att du visar dig från din absolut vackraste sida. Energin fylls på och jag njuter och suger på karamellen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *