Ändring i projektet!
maj 23, 2012
Tjoho – Jag har hittat min kvinnlighet igen!
maj 24, 2012

Min Hypoxi kur fortsätter fast det är bara andra gången och jag tycker det är så spännande. Visst brukar man säga att det inte går att punktförbränna fett. Jag börjar nu ana mig till att det går och att det inte är något hokus pokus. Idag hade jag tur och fick träffa Anna-Lena Maujurin som tog Hypoxi-konceptet till Norden och Ove som är delägare till Hypoxi i Österrike. Anna-Lena berättade att den österrikiske läkaren Nobert Eggert som under 90-talet forskade i fettförbränning tog fram Hypoxi. Han kom fram till att man kunde rikta fettförbränning ca 70 % till underkroppen. Med vanlig träning är det 30 % som sker i underkroppen enligt Eggert. Så Anna-Lena säger att detta är det närmaste man kan komma punktförbränning utan att operera – ett skonsamt sätt tycker jag då som inte vill ha en kniv i mig onödan.

Jag har redan efter bara två gånger vant mig vid att kliva in i ”rymdkapseln” med en våtdräktskjol runt midjan. Det känns skönt att trampa igång cykeln därinne. Om det här fungerar så är det verkligen en snabbkur till bikiniformen! Hurra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *