Summertime and the livin´ is easy
juli 2, 2017
Lycka på den väg jag trampar på just idag
juli 11, 2017

 

Livet och att ha en förståelsen för livet detta fantastiska mysterium som är väldigt skirt. Den skira känslan hoppar på mig allt oftare.

Mitt liv  känns som en roman med många kapitel.

För mig själv känns det som att jag är mitt i en spännande livsroman. Jag vet inte hur romanen kommer sluta och vill inte bestämma nästa kapitel heller utan vill bara att kapitlen i mysteriet ska  innehålla ännu mer ”Feel Good ” och om jag för önska så önskar jag att romanen ska få ett lyckligt slut!

Till min nästa kapitel behöver jag:

Våga fantisera mer och våga sjunga ännu mer. Våga vara modigare, våga vara lite mer obekväm för mig själv och min omgivning, våga ta fler risker, våga säga nej, våga säga ja mycket mer och våga prioritera om.

Något som gör mig lycklig är musiken och stämningen  på Dalhalla. I lördags var det helt magisk.

Malena Ernman och Helen Sjöholm var underbara och att se en sån konsert på vidunderliga Dalhalla är just något jag tänker prioritera högt. Vilken energi boost!  Malena sjunger om änglars vingslag och Guds andetag så att tårarna flödar! 

 

En annan  boost är vår ljuvliga natur. Tack för att vi får vara med och dela en liten del av familjen Sjöströms potatisland. 

Våra rad med potatis  hos våra fina grannar

Nu finns det mycket svinmålla.  Härligt tycker jag och  idag fick den ta plats i dagens smoothie. Den smakar och du använder den som spenat  En liten C-vitaminbomb. En bit banan, svinmålla, en halv citron. Mixa i en blender. Toppa med hallon och lite granola! Klart

Middagar i vår familj gör jag nu är sommarlätta.  Till exempel  kokar jag rödbetor och  har lite fetaost till. Enkelt men så himla sommargott! Jag kokar rödbetorna i saltat vatten i ca 20 minuter med skalen på. Blasten är toppen till en smoothie, så den tar vi reda på!  Jag tar av skalet med hjälp av mina händer och lite hushållspapper som jag gnuggar lite mot betorna och vips har jag skalade rödbetor. Smular över fetaost över rödbetorna. Klart!

Här uppe i Sunnanhed har jag  fortfarande mycket bär i frysarna och jordgubbarna på Sollerön har mognat. En bärig dessert är alltid given här.

I Sunnanhed naturen kan jag  höra (som Malena sjöng)  Guds andetag och änglars vingslag   – det boostar och ger mig min kropp  massor med boost!

Hoppas Du också har fina sommardagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *