Jag mjukjobbar lite, har långa ”Taking-care days” och tar en skvätt drälltid då och då – sköna mellandagar med andra ord här i Sunnanhed
december 27, 2017
Magi och mirakel. Följ med till den fina lilla byn Bubbio i hjärtat av Italien! 14 – 21 april 2018
januari 8, 2018

Just nu bubblar lyckokänslor skönt i kroppen. Vad är det som ger de där fina lyckokänslorna? Värt att fundera på för att få känslan så ofta som det bara är möjligt!

Det ger alltid fina minnen med en snölykta

 

  1. Årstider! Om det ska vara vinter då ska det vara vinter  på riktigt. Det är verkligen vinter på riktigt här i Sunnanhed i hjärtat av  Dalarna. Då får jag riktiga lyckokänslor och blir så härligt fylld av fina vintriga känslor. Att gå ut i den rödmålade ladan och få trassla fram farmors sparkar och sen sparka runt på väldigt kända små byvägar det ger  lyckokänsla.

Jag hade helt glömt hur kul det är med en spark

2. “Hjärtepersoner“. När barnen finns runt mig glada, skrattande och jag vet att de kommer finns nära mig några dagar till.

Lyckokänsla

3. Kosten. Smoothies i glada färger – lyckokänslor alla dagar om året!

Farmors porslin ger alltid en fin känsla

4. Överraskningar. Lyckokänsla är att överraska och att bli överraskad. Vilka överraskningar  julaftonen gav mig i år.

5.Naturen. Att bara få hämta sin egen julgran runt knuten. Lyckokänsla!

6. Musik. Att få lyssna på Anita eller Byns enda blondin med Sven-Erik Magnussons fina röst gör mig sorgsen. Ändå får jag en vemodig lyckokänsla av att hans musik finns kvar hos oss för alltid. Tack Oscar Magnusson för att du hedrar din pappa så fint. Lyssna du med!

7. Relationer. Att få fina sms från min dotter med massor bilder, glada förslag och massor fina tips. Lyckokänsla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *