Sommaren har vi facit på!
augusti 20, 2012
Välfylld av glad-hormoner
augusti 22, 2012

Måste bara få återkomma till mina hallon en gång till. Tänk vad buskarna har rivit mig den senaste tiden men jag tål det kära buskar och när jag får njuta av att få äta dessa ljuvliga bär så glöms alla rivsår bort. På något sätt hatälskar jag att de småjäklas med mig och bara för att jag vill ha bären. De är på något sätt så självklara och det bara finns där och breder ut sig.  De vill nog att jag inte ska ta dem förgivet utan också vara tacksam så tack hallonbuskar för att ni finns och ger mig frukost varje morgon!

Tänk vad jag kan älska att  få njuta av nya färger när höstens kläder dyker upp i våra butiker. Eftersom min golf alltid står i fokus så kikar jag mer än gärna på höstens golfkläder. Röhnisch höstkläder var precis som skapta för mig i  både i färg och form. Vill ha känslan slog ner som en bomb i mig och hittade en så fin kjol och då passade ju tröjan till och då matchade skärpet ja ni vet ju hur det kan vara.

Jag blev så supernöjd med mina val! Gick ut med Röhnisch fina rosa påsar med kläder, rosa vattenflaska ,rosa penna och rosa peggar. Att det är mitt rosa år kändes verkligen igår och endorfinerna fick sig en riktig lyckodusch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *