Skål!
mars 8, 2015
Låt det alltid varje del få ett lyckligt slut!
mars 15, 2015

 

Många kan tycka att gå upp halv fem på morgonen för att dra iväg att spela golf två timmars bilfärd bort är tokgalet. Jag tycker att ett sånt äventyr är tok kul.  Den här morgonen stod vår fantastiska chaufför Soupa. Soupa som körs oss kors och tvärs, med henne känner jag mig så trygg man nu kan känna sig på vägarna i Thailand.

Hur som helst fick vi uppleva en underbar bana och jag måste säga att det var en av de finaste och roligaste banorna jag spelat. Royal Rachaburi Golf Club var för mig utmanande vacker och hade så gulliga caddies som knallade med oss!

Nya tränings utmaningar:

Jag har ansvar för mitt liv och vad jag vill göra med det.

  • Vilka relationer som är viktiga för mig
  • Vilken kost jag mår allra bäst av
  • Vilken träning jag behöver
  • Vilka socialt liv jag vill leva
  • Vilken miljö jag mår allra bäst av att vara i
  • Vilket engagemang och tid jag vill lägga på mitt jobb och fritid

Jag har lätt att ledas in i fällor där andras viljor och behov blir mitt sätt att leva. Jag ger mig nu en läxa att respektera mig själv, naturligtvis andra och visst kompromissa då och då men min egen hälsa måste få komma i första hand. Livet är kort och en tankeställare för mig är att alla mina vänner och bekanta har en tillbringare med sig till mig. Det kan vara fylld med glädje, inspiration, kunskap, trygghet, spänning, kärlek eller en hel cocktail blandning men jag ska aldrig mer ta emot en kanna fylld med gift, dynga eller något annat otäckt. En annan lite obehaglig men relevant fråga till mig själv. Vad har jag i min tillbringare när jag möter mina relationer?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *