Vi har några få platser kvar till underbara Italien!
mars 31, 2015
Vägen till lycka och att ta ansvar för den!
april 7, 2015

Tänk vad mediterande det kan vara att vandra i naturen en tidig långfredagsmorgon!

Jag får nypa mig i armen – Sunnanhed – Du förför mig!

Massor med tankar kan få snurra fritt och samtidigt känns det skönt att få röra på sig. Våren står i startgroparna så jag säger bara: Färdiga- klara- köööör!

Ljuset finns här, solen också och så en liten ingrediens  till som värme sen så…

Jag har underbara dagar här i hjärtat av Dalarna. Jag vet inget bättre ställe att få ladda min kropp och själ än här i lugna vackra Sunnanhed. All vacker natur jag får vila mina lite morgontrötta ögon på gör att jag blir så där alldeles lycklig när jag går i mina egna tankar en tidig tyst långfredag. Här uppe känner jag mig så där skönt att bara vara Marlene.  Jag är så tacksam för att jag får bo i detta fina land och kunna få se våra helt fantastiska årstider avlösa varandra. Nu är våren här och jag måste säga att när dagarna blir ljusare och ljusare … den årstiden älskar jag nog allra allra mest.

 

Att vandra vid Oresjön där stranden gör sig beredd att möta oss badsugna!

Jag fick nog en av de lyxigaste påskpresenter jag kan tänka mig igår!

Massor av bär – Lingon, svarta vinbär, blåbär och en röding!  Tack fina grannarna!

Att få njuta av alla bär verkligen är äkta Dalabär gör mig överlycklig och jag njuter av att veta att än har mitt förråd inte sinat. Igår kväll fick jag dessutom påfyllning av lingon, blåbär och svarta vinbär! Tack snälla grannar!

Solnedgång vid Oresjön!

Njut så mycket du kan av vår fina påskhelg hälsar Marlene.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *