Underbart känns kort
juni 17, 2013
Tredje veckan med 5:2 dieten på mitt sätt
juni 24, 2013

 

Vilken fantastiskt midsommarhelg! Hurra för att den blev så där helt himmelsk! Mitt i sommaren känns det skönt att ha så många energigivare omkring sig. Det gör mig lycklig i varenda liten cell att midsommaren på Fyrudden har så många underbara och fina gäster. Alla fyller varandra med skratt och glädje – alla på sin sina sätt och det är toppen för här gäller det att samla energi, det ska finnas inspiration i mängder till en månads skrivande.

Kanelbullar och jordgubbstårta… men så ljuvligt!  Ja en midsommar på Fyrudden kräver det. En gång om året är det helt nödvändigt med dessa helt dunderfantastiska bakverk.För mig känns det att Midsommaren är riktigt eller rättare sagt som den alltid har varit och som jag vill att den alltid ska förbli när jag får låta vårt kök fyllas med alla ingredienser till sommaren höjdpunkter. Svettas med ugnen på för fullt, lite på ett annat sätt än i vardagen men det är absolut lika kul.

Jag fortsätter som vanligt att samla på mina äventyr ett varje dag… minst, stora som små. Att spöka och att få vara den kvinnliga krigaren Ninja är absolut ett äventyr som lilla Ella gärna stöttar upp med.

Jag tycker om den tidiga morgonen och även om klockan sprang iväg igår så kändes morgonpromenaden idag underbar. Det  är den tid som avgör en hel del hur resten av dagen ska. För mig ger bra morgonval och beslut att jag ger morgonen en större chans så att resten av dagen blir bra. Morgonpromenader, morgonträning, gröna kickdrinkar och några snälla ord i spegeln är viktiga för mig när jag stiger ur sängen så även idag. Glad Midsommar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *