Harmoniska Hormoner packas upp! Desto senare desto finare…
september 21, 2012
Musik får mig tårögd! Grundsten 4. Musik
september 23, 2012

Dagens morgonvandring i Stockholm gick som vanligt ut på fina Djurgården och hem via Ladugårdsgärdet så att Oliwia får träffa sin goda vänner.

Nästan längst ner på Valhallavägen ligger ett lite nästan som ett hål-i-väggenbageri, Valhallabageriet. På lördagar vid 8-tiden är kön lång och har man inte sin nummerlapp som jag förstås missat är det bara att börja om och ta sin nummerlapp och vänta.

Jag firar den här helgen och köper ett härligt Gotlandsbröd ifrån detta helt underbara bageri som får mig att fantisera mig bort till Italien och jag får en känsla av att jag befinner mig någonstans i Toscana där jag väntar in min tur att få köpa mitt frukostbröd. Jag behåller min känsla och kliver vidare till Karlaplan där torghandlarna har börjat plocka upp sina grönsaker och frukt. Jag hittar mitt favoritäpple Åkerö och helt plötsligt är Toscanakänslan borta och jag står hemma i Österskär och plockar fina Åkeröäpplen lindar in dem i tidningspapper och lägga dem i lådor för att kunna njutas av längre fram under sen höst.

Tillbaka till verkligheten och köket hemma där det nu ska njutas av både Gotlandsbröd och äpplen men också av saligt god Råsaft från Loviseberg. Ja, inte en GI Frukost men en frukost för den Livsnjutare jag tänker tillåta mig vara idag! Ha en trevlig lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *