Hämtar kraft och lycka hos Luang Phor Thuad
februari 24, 2013
Klorofyll är en hälsans drottning!
februari 27, 2013

Tänk att jag blir emellan varven lite sur och grinig på mina fula ärr på magen men de får mig också att tydligt minnas såren som numera är just de där fula ärren och hur hopplöst eländigt jag mådde den gången.

Att minnas den tiden när ärren var onda sår gör att mina just nu lediga dagar i solskenet blir extra värdefulla. Ingen får klampa in i mina läkta ärr och riva i min underbara ledighet med värme, god mat och massor med energipåfyllning. Jag försöker tvinga bort tanken om fula ärr och istället känna in glädjen att jag finns med.  Att ha vänner som bryr sig om och det var kanske till och med en lektion någon gav mig i ”Livets hårda skola ” som jag fick gå igenom när tumörerna opererades bort.

Hur som helst, operationerna gav mig nya chanser och minnena på magen både den permanenta stomin och ärren påminner mig flera gånger om dagen om att saker och ting kan förändras på nolltid. Och att livet är skirt och hej dundra kul.

Mellan varven blir påminnelserna även lite för påtagligt kan jag själv uppleva när magen krånglar och allt ”skiter sig”.

Jag tänker inte tillåta mig att falla in i något som kommer sänka min livslust för den är helt ljuvlig!

The show must go on!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *