Smittar bitterhet?
maj 25, 2012
Första båtturen och jag vågade mig med!
maj 27, 2012

Tänk att få spela en härlig eftermiddagsgolf. Solen skiner, golfen funkar (i nio hål). På vägen hem från banan ringer jag min dotter som talar om att när jag kommer hem är middagen fixad och Philip och Ella, mina fina barnbarn har väntat in mig även om middagen blir lite försenad för deras del. Fatta vad rik jag är!

Min formtoppsresa får en ny dimension när huset fylls av skratt, massor med redan hackade grönsaker, spöken, raketer, nytränad dotter, båtsugen Per och barn som tycker/tror att jag är smidig som en panter.

En sån kväll kliver jag flera steg upp i formtopps projektet och hela jag fylls av vitalitet!

  • Skratt
  • Äventyr och upplevelser
  • Fantasi – tror du på spöken?
  • Fri egen tid
  • Härligt umgänge som ger mig massor med energi
  • ”Lyckohormoner” som bara flödar
  • Näringsrik färgstark god mat …och lite rött vin

Det bästa av allt är att om någon timme är de här allihopa igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *