Träning följer mig som en god vän!
oktober 23, 2012
Njuter av flärd och glamour så mycket jag kan!
oktober 26, 2012

Jag tycker att träning är till stor hjälp, ja faktiskt en riktig ”livräddare” för mig under just de här lite mörkare månaderna. Att komma tidigt på morgonen till en ljus lokal med massor med härlig musik gör att jag känner mig pigg innan jag ens börjat träna! Att jag sen idag hittade en liten förnyelse i mitt eget vanliga program gör att jag känner mig lite extra ny kickad efter passet.. Det är så lite som behövs för att hitta ny gnista!

Vår granne ”Ballongaffären” på jobbet är fantastisk på att ge mig tankar. En eloge till deras förmåga att exponera på ett sätt som väcker känslor. På vägen till jobbet idag så var det många rosa ballonger som formade viktiga tankar! De är också livräddare på något sätt!

I vårt kylskåp på jobbet finns just nu härliga osötade juicer, svartvinbär, tranbär och blåbär. Det är en njutning att få sätta ett stort glas av någon av dessa godingar på mitt bord och sen få ta en klunk då och då och riktigt känna hur nyttig juicen är och idag blev det en GI Box igen – gott! Absolut livräddare!

Att möta nya spännande personer då och då  som berättar om sina affärsidéer och hur de har skapat framgång är otroligt stimulerande. Då laddas batterierna och inspirationen är på stubinen. Igår var en sån eftermiddag! Tänk vad stimulerande det är med möten som rör om lite i hjärnan. Om inte riktigt livräddare men i alla fall snudd på!

Att sen veta att kvällen ska fyllas med massa tjejsnack med väninnan som har funnits där sen jag var tonåring gör att jag vet att dagen blir välfylld av många pusselbitar som leder mig framåt mot ”Bästa formen någonsin”! Absolut livräddare!

Innan kvällen väntar nu en eftermiddag hos härliga Curves. Där kommer jag berätta om Detox, D-vitamin och lite annat smått och gott som jag hoppas kan kicka igång lite sköna höstkänslor! Vilket härligt jobb jag har – en livräddare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *